Machines verhuizen: de voordelen van een professionele vervoerder!

Verhuis & opslag Blog

Is het voor jouw bedrijf nodig om eenmalig, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, of op een geregelde periodieke basis, bijvoorbeeld omdat je machines transporteert en/of verkoopt, nodig om machines te verhuizen van plek A naar plek B? Dan kun je dit natuurlijk zelf proberen te organiseren. Maar zeker bij eenmalig transport beschik je als ondernemer vaak niet over de juiste trucks en trailers om zware machines te vervoeren. Het is slimmer om voor dit soort specifieke klussen en professionele en ervaren vervoersbedrijf in te schakelen, die in dit soort werk gespecialiseerd is. Waarom dat zo is? Dat kun je lezen in dit blog over de voordelen van machines verhuizen via een professioneel transportbedrijf.

Machines verhuizen is specialistisch en gevaarlijk werk

Het verhuizen van zware of grote machines vanwege een bedrijfsverhuizing of omdat je een nieuwe vestiging hebt geopend die machines nodig heeft, is een specialistische klus. Er moet namelijk zwaar transport en materieel ingezet worden om de grote machines veilig naar de gewenste locatie te kunnen vervoeren. Als het om bovengemiddeld grote en zware machines en apparaten gaat, bijvoorbeeld voor de industrie, de luchtvaartsector of voor de bouw, wordt bij het vervoer hiervan vaak exceptioneel transport ingezet. Bij dit uitzonderlijke transport rijden er meerdere voertuigen met zwaailichten mee, voor en achter de colonne, om het transport over de (snel)weg veilig en soepel te laten verlopen. Zo worden de machines veilig verplaatst van plek A naar B en is de kans op ongelukken minimaal. Al met al is dit al reden genoeg om te kiezen voor een ervaren transporteur op het gebied van zware machinerie. Maar er is nog meer moois aan een goed transportbedrijf inschakelen voor dit soort projecten. Lees snel verder om te ontdekken wat dat is!

Alles wordt voor je geregeld & maatwerk is mogelijk

Bij het verhuizen van bedrijfsmachines of grote apparaten wil je als ondernemer het liefst volledig, of op zijn minst grotendeels, ontzorgd worden. Een verhuizing of het openen van een nieuwe bedrijfsvestiging is al heftig en druk genoeg. Alles wat je dan door een andere partij kunt laten regelen, scheelt jezelf een hoop tijd en zeker oom stress. Door dit soort specifieke projecten te laten oppakken door een bedrijf met ervaring, houd je zelf extra tijd over om je te kunnen richten op de corebusiness van je bedrijf. En dat levert je uiteindelijk naast tijdwinst ook vaak geld en extra omzet op! Ten slotte nog dit punt: je machines laten ophalen en vervoeren door een gespecialiseerde transporteur is ideaal, omdat er maatwerk geleverd kan worden. De transporteur weet welk materieel er nodig is voor ene snel, veilig en correct transport van jouw machines!

Wil je graag meer informatie? Bezoek dan de website van Van Dijk De Meern BV.

Delen  

6 oktober 2021

Ellen blogt over verhuizingen

Hoi allemaal! Ik ben Ellen en sinds kort schrijf ik hier alles neer wat ik heb bijgeleerd over verhuizingen en alles wat er bij komt kijken. Ik ben namelijk onlangs verhuisd en aangezien verhuizen wel wat organisatie en planning vraagt, leek het mij leuk ervaringen te kunnen delen met diegenen die dezelfde kant op gaan en binnenkort ergens verhuizen. Sinds ik aan verhuizen ben beginnen denken, ben ik allerlei zaken gaan lezen omdat ik er van overtuigd ben dat een goede voorbereiding het halve werk is. En dat is het ook, door op voorhand goed te plannen en te organiseren verloopt alles op dat belangrijke moment veel vlotter en kun je er des te meer van genieten. Ontdek er hier alles over!