Verhuisbedrijf

Verhuis & opslag Blog

Verhuisbedrijf

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe woning gekocht of toegewezen gekregen! Als jij op korte termijn de sleutel krijgt, dan moet er vast nog heel veel geregeld worden.

Drukke periode

Als je gaat verhuizen, kom je daardoor altijd in een drukke periode terecht. Je moet daarnaast namelijk gewoon doorwerken en ook de zorg voor de kinderen gaat door. Daarnaast zal je wellicht wat dingen moeten gaan regelen en kopen voor jouw nieuwe huis. En als je de sleutel gekregen hebt, moet je meestal ook nog wat klussen in het nieuwe huis. En ondertussen moet je in jouw oude huis ook nog dingen doen, zoals jouw spullen uitzoeken (wat neem je mee, wat verkoop je en wat gooi of geef je weg). De spullen die je mee wilt nemen, moet je allemaal inpakken.

Verhuisbedrijf inhuren

Voor het inpakken van jouw spullen kan je een verhuisbedrijf inhuren. Zij zullen jouw spullen allemaal inpakken. Zij weten precies hoe zij dit het beste kunnen doen. Voor ons is het lastig om breekbare of grote spullen dusdanig in te pakken, zodat ze de verhuizing goed doorkomen. Verhuizers weten echter heel goed hoe zij dit moeten doen. Als jij hen inhuurt, weet je dus zeker dat het goed komt met jouw spullen. Tevens bespaart dit jou heel veel tijd. Deze tijd kan jij dan weer besteden aan een van de andere vele taken die op jou wachten.

De grote dag

Voor de grote dag van de verhuizing kan jij natuurlijk familie en / of vrienden vragen, maar iedereen heeft het tegenwoordig erg druk, dus wellicht is het lastig om hulp te vinden. Maar ook hiervoor kan jij een verhuisbedrijf inhuren. Het verhuisbedrijf zal deze dag naar jouw oude huis komen en alle spullen in de verhuiswagen plaatsen. Zij weten heel goed hoe zij dit het beste kunnen doen, zodat alle spullen in goede staat aankomen bij het nieuwe huis. Als jij (of de verhuizers) tijdens het inpakken duidelijk op de dozen hebt geschreven wat er in de dozen zit en waar deze naar toe moeten, zullen de verhuizers de dozen gelijk in de juiste ruimte plaatsen. Dit scheelt jou veel tijd tijdens het uitpakken van de dozen. De grotere meubels en bijvoorbeeld de wasmachine zullen zij gelijk op de juiste plek zetten, zodat jij daar later niet meer mee hoeft te sjouwen of schuiven. Dit scheelt jou dus ook weer veel tijd en energie.

Een verhuisbedrijf kan je dus voor meerdere zaken inhuren. Het kost uiteraard wel wat geld, maar je verdient er heel veel tijd mee terug. Het is dus zeker al het geld waard. Veel succes met de verhuizing en veel geluk in jouw nieuwe woning!

Delen  

25 maart 2019

Ellen blogt over verhuizingen

Hoi allemaal! Ik ben Ellen en sinds kort schrijf ik hier alles neer wat ik heb bijgeleerd over verhuizingen en alles wat er bij komt kijken. Ik ben namelijk onlangs verhuisd en aangezien verhuizen wel wat organisatie en planning vraagt, leek het mij leuk ervaringen te kunnen delen met diegenen die dezelfde kant op gaan en binnenkort ergens verhuizen. Sinds ik aan verhuizen ben beginnen denken, ben ik allerlei zaken gaan lezen omdat ik er van overtuigd ben dat een goede voorbereiding het halve werk is. En dat is het ook, door op voorhand goed te plannen en te organiseren verloopt alles op dat belangrijke moment veel vlotter en kun je er des te meer van genieten. Ontdek er hier alles over!