Verhuizen doe je zo

Verhuis & opslag Blog

Verhuizen is een mooie, maar ook zeker stressvolle ervaring. Er moet veel geregeld, opgeruimd en gesorteerd worden. Voor een voorspoedige verhuizing komt een verhuisbedrijf van pas. Een verhuisbedrijf kan veel voor je betekenen. Of je nu klein of groot woont, alleenstaand of gezin bent, een verhuisbedrijf kan zowel bij de grote als kleine klussen helpen. In deze blog vindt je alles over hoe een verhuizing met een verhuisbedrijf ter werking gaat, hoe je een passend bedrijf vindt en voor welke klussen ze jouw kunnen helpen.

Grote klussen en kleine klussen

Een verhuisbedrijf werkt dynamisch. Je kunt voor verschillende verhuisklussen contact opnemen en om hulp vragen. Of het nu gaat om de verplaatsing van een bank of de verhuizing van de gehele inventaris. Wanneer je contact opneemt met een verhuisbedrijf wordt er om een duidelijk signalement van de klus gevraagd. Om hoeveel producten die verhuist moeten worden gaat het, wat voor soort producten zijn het, de zwaarte van de producten en vanaf welke verdieping de producten getild moeten worden. Op deze manier kan het bedrijf inschatten hoeveel tijd de verhuizing in beslag neemt en met hoeveel man ze te werk zullen gaan. Er wordt een ruwe schatting gegeven van de tijd en prijs en wordt dan omgerekend in een prijs. 

Hogere verdiepingen

Woon je op een hoge verdieping of ga je naar een hoge verdieping verhuizen? Dan kunnen er speciale maatregelingen worden getroffen voor de verhuizing. Groot meubilair kan bijvoorbeeld vanuit het raam getild worden of er is extra mankracht aanwezig. Voor hogere verdiepingen is vaak een extra toeslag aangezien het meer tijd en fysieke inspanning vergt.

Vindt een passend bedrijf

Er zijn in Nederland genoeg verhuisbedrijven. Wanneer je weet wat jouw hulpvraag is bij de verhuizing is het tijd om op zoek te gaan naar een passend bedrijf dat je helpt verhuizen. Zoek online naar mogelijkheden bij jou in de buurt en vraag informatie aan. Je kunt op deze manier een bedrijf vinden dat helemaal bij jou past en kan helpen op de grote dag van de verhuizing. De verhuizing is al stressvol genoeg, laat je helpen door een verhuisbedrijf. Op deze manier is de verhuizing snel gepiept en bespaar je jezelf veel moeite met heen en weer rijden. Er zijn verschillende verhuisbedrijven die verschillende diensten leveren. Zoek een verhuisbedrijf dat bij jou past en jou goed kan helpen op de dag van de verhuizing. Geniet op deze manier van een onbezorgde verhuizing en geniet zo van jouw nieuwe stek.

Voor meer informatie spreek met Vlotweg Verhuisgroep BV.

Delen  

9 november 2017

Ellen blogt over verhuizingen

Hoi allemaal! Ik ben Ellen en sinds kort schrijf ik hier alles neer wat ik heb bijgeleerd over verhuizingen en alles wat er bij komt kijken. Ik ben namelijk onlangs verhuisd en aangezien verhuizen wel wat organisatie en planning vraagt, leek het mij leuk ervaringen te kunnen delen met diegenen die dezelfde kant op gaan en binnenkort ergens verhuizen. Sinds ik aan verhuizen ben beginnen denken, ben ik allerlei zaken gaan lezen omdat ik er van overtuigd ben dat een goede voorbereiding het halve werk is. En dat is het ook, door op voorhand goed te plannen en te organiseren verloopt alles op dat belangrijke moment veel vlotter en kun je er des te meer van genieten. Ontdek er hier alles over!